incendiary-bunch

08.10.2019

Nu bereikbaar via Signal Private Messenger & Whatsapp

Heel veel mensen gebruiken tegenwoordig apps om te communiceren. Ook wij kregen veelvuldig vragen of er niet even geappt kan worden.
Deze personen vinden een app sneller, comfortabeler of handiger dan een telefoontje of een e-mail.

Om aan deze oproep gehoor te geven zijn wij dus vanaf nu ook bereikbaar via de app.
Het liefst via Signal Private Messager. Dit programma is de originele software waar Whatsapp een eigen product van heeft weten te maken. Het is betrouwbaar en uiterst veilig.
En via Whatsapp. De facebook variant van Signal.
Voor beide programma's hebben wij linkjes geplaatst naar de AppStores van Google en Apple. En ons adres? Dat is simpelweg ons telefoonnummer +31853019201 of Comprax.

We houden contact.

 

25.09.2017

1 op de 5 bedrijven had cyberaanval

Ruim 20 procent van de bedrijven met minstens tien werkzame personen heeft in 2016 te maken gehad met de gevolgen van cyberaanvallen. Vooral bedrijven in de financiƫle sector en de energiesector hadden hier last van. Bij de helft van de getroffen bedrijven leidden deze aanvallen tot kosten. Dit meldt het CBS op basis van nieuw onderzoek naar ICT-gebruik van bedrijven.
De helft van de bedrijven in Nederland heeft wel eens met ICT-incidenten te maken. Aanvallen van buitenaf komen minder vaak voor dan niet-opzettelijke cyberincidenten. Uitval van ICT-diensten door storingen in de hard- of software kwam bijvoorbeeld het vaakst voor. Zo'n 43 procent van de bedrijven had daar in 2016 mee te kampen.
Laat Comprax u ook eens adviseren.

14.02.2017

Het gaat een nu of nooit worden om gratis te upgraden naar Windows 10.

Vanaf 31 december 2017 is het niet meer mogelijk om uw licentie van Windows 7 of Windows 8.1 te activeren als Windows 10 licentie.
In essentie betekent dit dat als u van plan bent over te stappen naar Windows 10, u dit voor die datum gedaan moet hebben.
Zodra uw computer eenmaal is omgezet en geactiveerd, blijft deze licentie altijd geldig. Ook als u toch weer terug gaat naar uw oude versie van Windows en zichzelf enige tijd later weer bedenkt.

Windows 7 en 8 worden binnenkort niet meer voorzien van beveiligingsupdates. Hierdoor zullen websites zoals banken en overheden de toegang met deze oudere versies gaan weigeren. Het is nu al bijna onmogelijk met Windows XP te gaan internetbankieren.

Dus nu even nadenken over de toekomst van uw Windows versie.

14.02.2017

Let Op. Er worden zeeeer regelmatig mensen gebeld door "Microsoft". Zij hebben meldingen ontvangen dat uw computer storingen heeft in de software en zij doen een "Service Call". Bijna altijd spreken zij gebrekkig Engels en is de achtergrond rumoerig.

Microsoft BELT U NIET ongevraagd op!! Dit is nep en zij proberen u zover te krijgen dat u toegang geeft tot uw computer.

Lees meer: Nep telefoontjes Microsoft

02.01.2017

Het is bijna weer 28 januari 2018-01-282018-01-28 dus Data Privacy Dag.
Deze dag is wordt gehouden in de VS, Canada en 27 Europese landen. En dient om mensen even bewust te laten zijn over hun privacy in het algemeen en Internet in het bijzonder.

Lees meer: Data Privacy Dag

20.04.2016

Beveiliging is altijd al een enorm punt geweest op internet. Sinds de nieuwe meldingsplicht wet op 1 januari 2016 is ingegaan, is dit nog eens aangescherpt.
Comprax heeft daarom besloten de site geheel via HTTPS beschikbaar te maken.

Lees meer: HTTPS beschikbaar

10.12.2014

WiFi moet veilig zijn. Maar voor je het weet maak je spontaan en ongemerkt contact met een speciaal geprepareerd WiFi-punt. Vanaf dat moment worden alle gegevens afgetapt.

Dit is niet te voorkomen en uiterst moeilijk te detecteren.
Comprax heeft de oplossing en detecteert zelfs de poging tot deze Man-In-The-Middle aanval.

Lees meer: Comprax beveiligt WiFi

Generated in 0.0015 seconds.