incendiary-bunch

Wij zijn begonnen om actief naar reviews te vragen. Dit gaat automatisch via Trustpilot en u kunt dit zelf doen via Google.
En dit is voor ons een hele stap.

Waarom?

In het kort: Door het simpele feit dat het in de hele branche rustiger wordt.
Het uitgebreide verhaal is dat de prijzen stijgen en mensen niet meer weten hoeveel maand er over blijft als het geld op is. Dat maakt klanten voorzichtig in hun uitgaven.
En als een potentiële klant op een zoekmachine gaat kijken waar hij/zij terecht kan met hun probleem, dan zien zij heel veel betaalde advertenties bovenaan de lijst staan. De kleinere bedrijven bungelen ergens onderaan op pagina 20 en verder. Er is geen klant die zover komt met zoeken.

Wordt je dan eindelijk gevonden, dan willen klanten weten dat hun geld goed besteed is. Ze willen uiteraard een betrouwbare partner. En daar komen de reviews om de hoek kijken.

Hoe werken reviews?

Reviews van échte klanten geven een beeld hoe een bedrijf het doet. Als er een slechte review is ziet de klant meteen wat er is fout gegaan en (als het goed is) ook hoe het bedrijf dit heeft opgepakt. Bedrijven zien ook hoe hun klanten de prestaties vinden. En hopelijk is dat net zo goed als ze zelf denken dat ze zijn. Mochten er toch verschillen zijn in opvatting over de prestaties dan kan een bedrijf hier extra op inzetten en verbeteren.

Klanten gebruiken vaak de reviews om hun keuze te maken met wie zij willen samenwerken.
Wij vragen van iedereen automatisch een review. Er is geen "kansberekening" wie wij wel of niet hiervoor uitnodigen. Volledig automatisch. Ook worden er geen positieve reviews gekocht of overeengekomen en zijn wij ongevoelig voor het zogenaamde dreigen met een slechte review.
Als wij het goed doen dan hopen we dat de klant een mooie review schrijft. Als het een keertje minder goed gaat en wij een minder mooie review krijgen, zullen we eerst naar onszelf moeten kijken.

Ik wil geen review-mails!

Geen probleem. In iedere e-mail staat onderin een linkje om u uit te schrijven. In een simpele klik komen die mails nooit meer.

trustpilot  
Generated in 0.0024 seconds.